Nöjda båtägare

Här presenterar vi några av våra nöjda båtägare. Vill du också vara med här och säga varför du tycker att just din Sandöbåt är så trevlig att äga, hör gärna av dig till oss på info@sandoboats.se.

Bosse,  som kör en Sandö Artic 785

Bosse med sin familj på fyra personer plus deras fina hund Freja äger sin Sandö sedan några år tillbaka. De har ett sommarställe mitt på Bohusläns kust och använder sin båt riktigt mycket under säsongen. Han säger så här om sitt båtägande

”Vi har alltid haft båt på vårt landställe men inte kört så långa sträckor tidigare utan mest haft badbåtar. Nu var vi sugna på att komma lite längre på kusten och upptäcka nya favorittillhåll och då passar Sandön riktigt bra. Den är skön att köra även när det blåser och är lite sjö. Dessutom får alla plats bra och vi kan lätt ha med oss familjekompisar utan att båten känns för trång eller kan hålla god marschfart.

Vi är supernöjda med vårt val helt enkelt.”

Bosse Thörnqvist, kör en Sandö Artic 785 sedan 2015.

Thomas, som kör en 821S

Innan vi slog till på 821:an hade vi en mindre styrpulpet. Problemet uppstod när vi var många. Nu kan vi vara upp till 14 personer plus hundar och det finns en stor stuvruff som är väldigt praktisk.

Styrpulpeten är centralt placerad och ger bra sikt. Fåtöljerna är väldigt sköna liksom den tre meter breda soffan. Trots att det är en öppen båt är det inga problem att gå utomskärs från Smögen ner till Göteborg eller över till Danmark. Den är oerhört stabil i alla fartregister.

Vanligtvis kör vi i 20-25 knop och max är cirka 35 knop. Själva använder vi båten mest till dagsutflykter, perfekt att bada från och att ha till hummerfisket. Den tuffa designen ser jag som en bonus.

Thomas Holmquist, kör en Sandö Boats 821S sedan 2014.